Älskaren

Jag älskar hennes leende, hennes mun. Jag älskar hennes runda höfter och fylliga lår. Jag älskar orden hon använder när hon svarar i telefon. Jag älskar hennes darrning på rösten. Jag älskar att se henne gå omkring i bara underkläder. Jag älskar sättet hon låser dörren på, alltid överlåset först.

Jag älskar hur hon böjer på nacken när hon knyter sina skor, jag älskar hennes nagellacksnyans. Jag älskar att hon doppar sitt finger i såsen när hon ska smaka av. Jag älskar hennes sätt att dansa till låtarna på radio, de släpiga rörelserna. Jag älskar hennes schampo och hur det får hennes hår att lukta. Jag älskar hennes hår.

Jag älskar soporna hon slänger, jag älskar hennes använda tamponger. Jag älskar hennes torkade blod. Jag älskar näsdukarna med hennes underlagskräm. Jag älskar bitarna av hennes naglar och hur de rispar mina kinder.

Jag älskar ljudet från hennes klackar när hon småspringer fram längs gatorna på väg hem efter jobbet. Jag älskar hur hon tänder lampan i hallen efter att ha fäst säkerhetskedjan. Jag älskar hur hon hänger av sig ytterkappan och slappnar av. Jag älskar ljudet av hennes andetag.

Jag älskar hur mina armar omfamnar henne, jag älskar hur hennes muskler spänner sig.  Framför allt älskar jag smaken av hennes svett.



HEJ!

Jag heter Amanda. Jag gillar anteckningsblock och jas- minte och naturligtvis ord. Ord, ord, ord. Jag kan inte få för mycket av dem. Här skriver jag. Skönlitterärt och om litteratur.



Startsida
Noveller
Dikter
Skrivarkurs
Litt.vet.
Böcker
Övriga texter
Om




RSS 2.0